dilluns, d’agost 27, 2007

Turcs i cavallets

El Gran Premi que hem viscut aquest cap de setmana ha estat un dels més avorrits de tota la temporada. Haurien d'instal.lar un reg automàtic a la pista que s'activés un parell de cops cada cursa, mai sabent quan passarà, perquè deixés la pista mullada i hi hagués una mica d'emoció. Sort, i que no se m'enfadin els fans de Hamilton, que al líder del mundial se li va rebentar un penumàtic i per uns moments la cosa es va animar. Curiosament el mateix pneumàtic que se li va rebentar a Alemanya i que va provocar un accident. Mateix pneumàtic, mateix mecànic? Boicot a Hamilton dins de Mclaren? No, oi? La cursa va ser dominada de principi a fi pels Ferrari, pels cavallets, que sortien per la part neta de la pista i que se'n van aprofitar de la pèssima sortida de Hamilton i d'Alonso. I caram! amb la censura que s'autoapliquen els membres de Mclaren després de la reunió de dijous. Ara tot volen ser bones paraules i sincerament no se'ls creu ningú. Si volen jugar a ser grans actors els queden encara hores i hores d'assaig. Només va fer falta veure la salutació, salutació?, fredíssima entre Dennis i Alonso després que aquest últim quedés tercer. Ni un segon de conversa, ni una paraula. I d'Istambul què dir-ne? Una ciutat caòtica, 10 milions d'habitants, però màgica. Amb unes olors i uns colors que se't queden a la retina. Amb unes panoràmiques sensacionals que uneixen Europa i Àsia. Ara bé ja em perdonaran però evidentment veig impossible que Turquia arribi a ser mai un membre de la Unió Europea. O abans haurien de canviar moltes coses. Entre els polítics que els manen, que condueixen com bojos, que se salten els peatges si hi veuen cua ( això em va agradar força i es podria aplicar a Catalunya), que la policia sembla més perillosa que els mateixos delinqüents, que no et donen rebuts si els demanes en alguns llocs i mil cosdes ho veig, a dia d'avui, impossible. Ara bé, Istambul és tan caòtic que és apassionant.

4 Comments:

At 1:04 a. m., Blogger Ramon Bassas said...

Oriol,
Bé, jo sí que ho veig possible. Fas la descripció de com era Espanya pocs anys abans d'entrar a la CEE...

 
At 11:05 a. m., Anonymous Anònim said...

Crec molt més caòtic Nàpols, per exemple, que Istanbul....i Nàpols està dins la UE.

 
At 1:50 p. m., Blogger Oriol Rodríguez said...

Nàpols és la punta de l'iceberg d'un país, Itàlia, bastant més civilitzat que Turquia pels comportaments globals. Crec que no es poden comparar els dos casos. Aquí segurament també trobaríem algun lloc caòtic però en conjunt no n'és. Ara bé, reitero que això de saltar-te els peatges està molt bé i ho podríem implantar quan les nostres infraestructures fallen o quan hi ha cua a l'autopista perquè aleshores pagues un servei de via ràpida que es converteix en un suplici.

 
At 3:57 p. m., Blogger Carlos said...

Hola,
T'envio aquest www.mataroparticipa.blogspot.com per si vols participar al bloc que l'Ajuntament de Mataró ha posat en marxa per recollir l'opinió i propostes de tothom respecte al seu Programa i Pressupost pel 2008. Ah, si vols, ens podem saludar el proper dimecres 17 a les 7 de la tarda a l’Audiència Pública al Centre Cívic de Pla d‘en Boet sobre això mateix, que és obert a tota la ciutadania.
Gràcies,
www.charlivistaalegre.blogspot.com


Carlos

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones