dilluns, de juliol 02, 2007

Quin espectacle!

Ja sóc de ple al circ de la Fórmula 1. De fet, fa uns minutets que acabo d'arribar a casa després de fer un llarg viatge en cotxe de Vichy a Lió, 3 horetes, per agafar el vol que m'ha portat fins a Barcelona. Per cert quina calor que fa aquí després d'haver passat 4 dies a França amb un temps acceptable i sense passar calor. I de ploure ha plogut, però no quan li interessava al Fernando Alonso de cara al Gran Premi a Magny Cours. De fet aquest cap de setmana acaba amb el retorn de Ferrari a les victòries, des de feia 11 mesos que la casa italiana no feia doblet, i amb Lewis Hamilton més líder. Aquest tio ja porta 8 podis en 8 curses aquesta temporada i això ja no és qüestió que un dia hagi tingut més sort o no. Aquest tio és bo. I aquest tio com no se li torcin molt les coses serà el nou campió del món de F1. I a Mclaren li anirà de fàbula que un pilot de la seva nacionalitat guanyi el Mundial. De fet, i és curiós, a la roda de premsa que van oferir al motorhome de Mclaren el dissabte totes les preguntes dels periodistes de tot el món anaven dirigides a l'Alonso i al Hamilton no se'l mirava ningú. I aquest pilot resulta que és el líder de la competició amb un avantatge prou ampli, 14 punts. I sí, els Ferrari han tornat. Una casa amb una història excel.lent però amb personatges tan lamentables com Jean Todt o Felipe Massa, que la simpatia no seria precisament el seu fort. I de Räikonen no és possible saber si és o no simpàtic perquè és com un robot fet pilot. No s'altera ni en la victòria ni en la derrota i manté tota l'estona un posat d'encefelograma pla que fa por. I per cert, el circ de la Fórmula 1 és tan brutal com contradictori. Tot és gegant, grandiloqüent i amb unes mesures de seguretat brutals ( i més fortes que seran a Anglaterra el proper cap de setmana). I és un món tan grandiós i glamurós que tot sembla de mentida. Igual com sembla mentida llevar-te un dia a Mataró i al cap de 10 hores estar per un circuit on et trobes a un metre al Zidane, al Michael Schumacher, al Flavio Briatore, etc etc etc.......Ah! I no me'n vull descuidar de comentar que també sembla mentida i irreal el motorhome de Red Bull. I un dia explicaré el perquè.

2 Comments:

At 4:23 p. m., Anonymous Anònim said...

Veig que el debut ha estat xocant, enhorabona. Ara només falta que comencis a frequentar les festes privades que es monten paral·lelament als Grans Premis.

Salut i República.

Jordi

 
At 3:30 p. m., Blogger HISTORIES DE POR said...

Ei ORIOL soc l'ABELLO el meu bloc parlo de tu.
En perdo que et dire pero tio ets un CABRON.
Quina sort que temps. Be podem dir que tu has treballat de valent.
Deu ser guapo aixo de viatjar mig mon.
Be espero que llegeixis el meu post i que hem diguis alguna cosa. espero que ens veiem per les SANTES per celebrar-lo conjutament.
Ha per cert dir-li al HAMILTON que segueixi fonten-li canys al capullo de ALONSO.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones