dimecres, de gener 18, 2006

Cultura?

Amb to burlesc i d'innocentada vaig publicar el 28 de desembre que Les Santes d'enguany es farien al juny. Potser, tal i com va el PMC, algun dia això arribarà a ser una crua realitat. D'entrada, vull recordar als qui manen a cultura que Les Santes són a finals de juliol (concretament entre el 25 i el 29) per si de cas se n'han oblidat. Més que res perquè no han recordat que a finals de febrer s'havia de celebrar el Carnestoltes a la plaça de l'Ajuntament i hi han entaforat una exposició que impedirà que s'hi facin els actes previstos. El problema de fons al Carnestoltes no és si els actes s'han de fer o no en un lloc diferent d'on estava previst: el problema és no haver-hi pensat des del PMC i a sobre quedar-se tan amples. És evident que el Carnestoltes a Mataró no té l'empenta que tenia als anys 80, però també queda molt clar que gràcies a 4 persones es fan un seguit d'activitats que sense elles no es farien. I a canvi què hi guanyen? Veure com l'administració pública no és ni capaç de saber quan caurà enguany el Carnestoltes ( sé que potser és un xic difícil perquè cada any canvien les dates, però sempre poden demanar ajuda externa si no se'n surten). Així doncs què cal fer si ets regidor de cultura o director del PMC.
  • PAS 1: Mirar a finals de mes el compte corrent i veure com s'incrementa en 700 o 800 mil pessetes ( 4200 o 4800 eurus).
  • PAS 2: Comprar-se un calendari i una calculadora.
  • PAS 3: Demanar ajuda externa i assessorament per part d'un grup d'experts si inexplicablement es desconeixen les dates en què cau la setmana santa del 2006.
  • PAS 4: Un cop localitzades aquestes dates ( és evident que aquestes no se'ls escaparan) intentar restar-hi set setmanes per saber amb exactitud quan caurà el Carnestoltes.
  • PAS 5: Exemple pràctic pel PAS 4: 12-5=7, 14-7=7, 10-3=7......
  • PAS 6: Si el PAS 4 no s'ha pogut tirar endavant, tornar al PAS 3 i demanar més ajuda.
  • PAS 7: Tornar a mirar el compte corrent, fregar-se els ulls com a mostra de perplexitat, tornar-se'ls a fregar i asseure's a observar el pas del temps.

P.D: No em direu que a més, en aquest cas, el títol de l'exposició que hi haurà a la Plaça de l'Ajuntament no té conya: "Sedentaris: els primers poblats de Catalunya".....

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones