dimecres, de desembre 07, 2005

La mort

Un amic m'acaba de comentar que un company del seu equip d'handbol s'ha matat en un accident de cotxe. 20 i pocs anys i una vida per davant. No toca morir-se tan jove. No és just. A mesura que passen els anys persones properes van desapareixent. Segons el guió previst ( un guió imperfecte i ple d'errades) els primers a dir adéu són els avis, després els tocarà als pares, amics i posteriorment qui sap a qui. Però als 20 anys no. Als 20 anys no toca. Aquesta mort m'ha fet pensar en gent de la meva edat que ha anat desapareixent. Recordo el cas de l'Helena quan anàvem a l'Institut. Una noia plena de salut, que ni fumava, ni bevia, ni cometia excessos i que de la nit al dia va marxar per una malaltia que ningú va entendre. Farà 3 o 4 anys també va marxar en Bernat. Bomber de professió, la mort se'l va trobar fent una de les coses que més li agradaven: esquiar. Tots dos eren molt joves i tenien una vida per viure. Però per puta desgràcia no hi van ser a temps. En d'altres cultures la mort se celebra com un pas més cap a una vida millor. Nosaltres no hi estem acostumats. Per sort o per desgràcia quan passen fets així no ens hi acostumarem mai.

1 Comments:

At 6:51 p. m., Blogger HISTORIES DE POR said...

Tens raó Oriol la mort de vegades es com una cosa que no vols que passi pero de vegades passa.
Sembla que aquesta persona o esperit que es la mort te una llista de persones que les visita amb la intenció de fer el que ha de fer amb la seva feina acaba la vida d'ells.
Segurament que de vegades aquesta llista hi han persones que son molt joves i que aquell dia els i toca.
No vull culpa la mort en si pero la mort fa la seva feina i de vegades toca aqui no ha de tocar.
Jo quant veig com tu que un noi jove de 20 i pocs anys es mort en possa molt trist. I de seguida et fas la pregunta ¿perque a ell? Perque no un altre.
Encara que no el conec com els dos ultims nois de 16 i 15 anys respectivament en refereixo el EDGAR VALLDEPERAS alumne de VALLDEMIA que va morir en un accident d'esqui o la ultima mort recient com el fill de CAN PRIMS doncs son coses que no entens i que fan mal.
ORIOL ABELLO GARCIA

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones