dimarts, de novembre 01, 2005

Corfbol

Veieu com passa el temps: el mes que ve ja és Nadal!! Aquest cap de setmana passat he pogut viure en directe, in situ i en pròpia persona una decisió històrica. La Federació Catalana de Corfbol ha estat acceptada com a membre de ple dret per la Federació Internacional i per tant podrà competir, a priori, a nivell oficial a partir d'ara en les competicions internacionals. Després de tot el rebombori que hi va haver per impedir que la Federació Catalana de Patinatge fos acceptada ara les coses s'han portat amb molta més discreció. I això és el que va passar dissabte al matí. Una reunió de la federació internacional en la qual es va posar a debat la ratificació o no de Catalunya com a membre de ple dret. El resultat va ser brutalment favorable: 37 vots a favor de la inclusió i 5 en contra. I una reunió en la qual només hi havia un periodista i aquest, casualitats de la vida, era jo. Molta gent es pregunta que què carai és el corfbol. Doncs un esport que ha tingut més ressò mediàtic en dos dies que possiblement en molts anys. I més que en tindrà a partir d'ara perquè de ben segur que se'n sentirà, i molt, a parlar per vàries raons:

  • 3-Perquè no hi ha una federació espanyola de corfbol i per tant, de moment, Catalunya té via lliure. Però i si se'n crea una per part del consell superior d'esports? ( cosa que només es podria explicar a causa d'una rebequeria política ja que a la resta de l'estat aquest esport no es practica.)

  • 4-No estan que trinen alguns mitjans de comunicació espanyols davant d'aquest reconeixement? No exigeixen al consejo superior de deportes que es faci una federació espanyola? No seria una cosa totalment absurda tenint en compte que un mínim de 6 comunitats autònomes han d'acreditar-ne la pràctica i això ara no és així? Hi haurà moviments? Manipulacions per crear-la i absorbir la federació catalana?

  • 5-Perquè aquest esport podria ser inclòs a la disciplina d'exhibició en alguns jocs olímpics propers....i Catalunya, tot i l'admissió, aquí no hi podria participar perquè la selecció que ho hauria de fer seria l'espanyola.
Ho veieu com en sentirem a parlar?

4 Comments:

At 12:59 a. m., Anonymous Anònim said...

The material is useful -----------------------------------------------------------------------------fioricet-at-discount medication

 
At 7:39 a. m., Blogger Roberto Iza Valdés said...

Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

 
At 8:31 a. m., Anonymous Anònim said...

a lot of premium products and services being offered for free. What’s best is that there is a seemingly

 
At 5:31 p. m., Blogger Unknown said...

L'autor ha eliminat aquest comentari.

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home

Estadisticas y contadores web gratis
Manuales Oposiciones